Mäklare på Hisingen är inget begrepp, utan ett arbete där man får sälja och värdera människors bostäder. Ett spännande och riktigt fartfyllt jobb för alla.

När det gäller att jobba som mäklare på Hisingen blir ingen vardag den andre lik. Det är hela tiden nya objekt som ska inspekteras, värderas och få en prisbild. Det ska fotas och skrivas välkomnande och informativa texter som kan läggas ut på nätet. Sedan kan försäljningen börja.

Det är spännande att vara mäklare. Du får hela tiden träffa nya människor. Det kan uppstå en del situationer som du måste lösa på bästa sätt. Då är det bra om du har attityden att allt går att lösa. Det krävs alltså av dig att du kan hantera både siffror och människor. En knivig kombination.

Mäklare ser till det allra bästa

Som mäklare på Hisingen ska du alltid vara mån om alla inblandade parters bästa. En bra försäljning är den där både säljare och köpare är nöjda med utgången. Lägg därtill att de gillar hur det hela sköttes under vägen, så har du ett bra koncept för att lyckas med jobbet över lång tid.

Det är bra om du är påläst på objektet och kan svara på alla slags frågor som kommer upp. Kan du inte det tar du givetvis reda på saken och återkommer. Det kan vara både det ena och det andra som en köpare undrar över. Ingen fråga ska kännas för dum eller enfaldig för att ställas. Det ser du till. Läs mer om mäklare på denna sida: mäklare-hisingen.se

24 May 2022