Att flytta en hel familj är inte helt enkelt. Det handlar inte bara om bostad utan hur livet blir sedan. Då är en vänlig mäklare i Strängnäs till stor hjälp.

Angelika hade fått erbjudande om att starta upp ett nytt kontor i Strängnäs. Då hon själv kom från en liten ort i närheten kändes det som ett omen, att komma hem igen. Dottern var i en känslig ålder med sina tretton år. Att få henne att vilja flytta från kompisar och trygghet var en ordentlig utmaning.

Trots motstridiga känslor accepterade Bianca att åtminstone följa med och titta på ett hus mamman hade hittat. Lite spännande var det då de bott i lägenhet i hela Biancas liv och hus verkade imponera även på henne. Angelica bokade visning av huset hos mäklaren redan följande vecka då Bianca hade en studiedag.

Erfaren mäklare i Strängnäs

Angelika hade berättat om dilemmat när hon kontaktade mäklaren i Strängnäs men hade aldrig gissat att denne skulle göra ett smart drag. Så när de kom till Strängnäs hade hon rekommenderat att de skulle träffas på ett fik i stan. Där satt de och pratade en liten stund innan det var dags att se huset.

När de tittat på huset som var perfekt för en liten familj berättade hon några saker liksom i förbigående. Som att de hade en kulturskola där man kunde lära sig instrument eller sjunga. Dessutom kunde man på gymnasiet läsa vid musikakademin. Ett ljus tändes i Biancas ögon. Kanske skulle hon inte bli så svårövertalad ändå. Läs mer om mäklare på denna sida: mäklaresträngnäs.net

17 May 2022