Såga ner ett träd på tomten kräver kunskap och rätt redskap. Har man inte det själv finns trädfällningsföretag som kan hjälpa till även i de svåraste fallen.

Det nya huset var fint och relativt nyrenoverat. Däremot fanns det en hel del att önska när det kom till trädgården. Den var överväxt och fruktträden som fyllde tomten var torra och skulle aldrig mer bära någon frukt. Ann och Sven hade bestämt att alla skulle bort. De ville sätta nya friska äppel- och körsbärsträd.

För att få ordning på trädgården bestämmer de sig för att anlita en arborist. När de hade funnit sig tillrätta i huset var det dags. De ringde ett företag som kunde komma och såga ner träden och även göra något som tydligen kallades stubbfräsning. För de ville inte ha stubbar överallt i trädgården.

Proffsig trädfällningsföretag

Samtidigt som trädfällningsföretaget skulle ta ner fruktträden skulle de även ta bort ett mycket högt träd av ett slag som paret inte visste namnet på. Det stod lite väl nära huset för att det skulle vara bra. Om det skulle falla, under en av de höststormar som brukar komma varje år, kunde det landa på deras fina hus.

Fruktträden var enkla att fälla då de var små och gamla. Det stora trädet krävde en helt annan behandling. Genom att med lift ta sig upp till toppen skulle de såga av en bit i taget. På så vis riskerade de inte att trädet skulle falla åt fel håll. Arboristerna fräste även upp stubbarna. När de lämnade såg trädgården annorlunda ut. Nu var det bara att börja röja och plantera. Ta hjälp med trädfällningen utav detta företag för större säkerhet och bättre resultat: wasatradfallning.se 

26 Jul 2022