Börjar det bli fullt i huset och ingen mer plats för förvaring finns? Varför inte hyra in en snickare från Uppsala för att bygga ett förråd på tomten.

Krister och Anna älskade att organisera saker och ha plats för att kunna ägna sig åt lite hemmafix. Men nu var alla utrymmen proppfulla med saker och det började bli lite klaustrofobisk i huset. Detsamma gällde garaget där det fanns flera uppsättningar däck samt trädgårdsredskap och en gammal gräsklippare.

De diskuterade möjligheten till ett nytt förråd och hur mycket det skulle kosta. De kom fram till att funderingar inte ledde till något, utan letade fram ett snickeriföretag på nätet och skickade in en offertförfrågan på företagets kontaktformulär. De hade skrivit storleken de tänkt sig och misstänkte att det kunde krävas bygglov.

Snickare byggde året-runt-förråd

Företaget i Uppsala återkopplade redan nästa dag och berättade att paret hade rätt i frågan om bygglov. Men de kunde hjälpa till med det om paret önskade. Snickaren hade skickat en offert med ungefärliga priser, då de var tvungna att sätta sig tillsammans för att gå igenom detaljer innan de kunde skriva det slutliga priset.

De hade haft ett möte. Snickaren hade hjälpt med bygglov och inom någon månad hade bygget startat. Förrådet skulle bli isolerat så att de kunde tillbringa tid där under de kalla månaderna, samt att saker som inte tålde kyla kunde förvaras där. När förrådet stod klart fanns både förvaringsutrymme och en arbetsbänk med verktygsvägg. Perfekt för Krister och Anna som äntligen kunde få ordning igen. Beställ olika typer av byggtjänster av en snickare här: www.snickareuppsala.nu

20 Jul 2022