Trött på att vara inne när det är fint väder? Är du nyfiken på hur du skulle kunna göra ditt hem större utan att flytta till annan ort eller från ditt hus överhuvudtaget? Var finns svaren?

Tänk att kunna fånga värmen och låta den dröja sig kvar när kvällarna kryper på. Sjunka ner i en härlig fåtölj och dra en pläd över benen. Plocka fram en bra bok eller läsa dagens tidning medan kvällssolen sakta dalar utanför ett par höga fönster. Låta kvällens stjärnor blinka fram över himlen medan du ser på och kommer till ro.

Ett rum för alla tillfällen. Ett rum med känsla. Ett rum som för tankarna till sovsäck och natthimmel. En rum att drömma i och där du kan finna den där underbara inre känslan av frid och förnöjsamhet. Kanske kan ett uterum i Uppsala bidra med den känslan. Då kan du sitta ute men ändå inne samtidigt som du upplever att du är inne men med en känsla av att vara ute.

Morgonstund har guld i mund

Kanske passar det dig bättre att ta morgonkaffet innan dagen ens har börjat. Tända några ljus och långsamt njuta av aromen medan solen går upp i öster. Du och evigheten i gemensam samvaro. Varje morgon en glimt av det eviga och livet känns längre och tiden känns som att den räcker till. Bara några få minuter med den känslan. Varje morgon. Tänk vilken lycka att få uppleva det. Dag efter dag och kväll efter kväll. Läs mer om uterum på denna sida: https://www.uterumuppsala.se/ 

18 Nov 2020