Fönster som blivit nedgångna och slitna med åren behöver få en uppfräschning. Man behöver inte alltid byta till nya fönster. Prova att göra en fönsterrenovering i Stockholm istället.

Om man planerar att göra iordning sina fönster för att slippa byta ut dem mot nya, så finns det ett par saker som är bra att tänka på. När det gäller just renovering av fönster så måste man vara väldigt försiktig eftersom de annars lätt kan gå sönder. Självklart kan man handskas med dem och använda slipmaskiner och så vidare. Men det inte många tänker på när man ska göra en fönsterrenovering är att man ofta behöver ta bort fönstret och göra renoveringen någon annanstans. Det är där man behöver vara försiktig så fönstret inte går sönder. Att renovera fönster ger dem en längre livslängd och man sparar pengar genom att inte köpa helt nya fönster.

Renovera fönster - bra för plånboken och miljön

Att renovera fönster är både bra för vår miljö samt för plånboken. Man sparar mycket pengar genom att renovera fönstren istället för att köpa nytt. Ofta behövs både ny färg och nytt kitt när man ska renovera upp ett fönster. Ibland behöver man även se till att byta ut någon eller några delar av träet. Om träet är riktigt nedgånget eller till och med ruttet så behöver man sätta dit nytt. Annars är det bara slipa ned gammal färg och sedan på med ny som gäller. Tänk på att grunda också innan färgen åker på.

8 Oct 2021