De härliga sommardagarna vill man aldrig ska ta slut. Man vill njuta så länge man kan. En kväll ute på balkongen med ett glas rött i handen och en bra bok. Hur underbart låter inte det?

Uppsala är det perfekta stället att bo på. Det är en vacker stad och relativt nära till Stockholm. Visst hittar man det mesta i Uppsala, men ibland kan det vara skönt att åka in till Stockholm. Med vänner från olika ställen i Sverige så har man ofta folk hemma hos sig. Dagarna spenderar man gemensamt, man får passa på att utnyttja den tid som finns. Det finns inget bättre på kvällarna än att gå ut och sätta sig på balkongen. Med en stor balkong är det nästan som ett extra inrett rum, förutom att man får den friska luften.

Håll ute regnet

Balkongen används främst de varma dagarna. Visst även kyliga dagar kan det vara mysigt, ett tänt ljus och ett täcke omkring sig, så mysigt. Svenska sommaren är som den är, därav vet man att det kan bli en del regn. Att inte kunna använda balkongen de regniga dagarna utan att bli våt är inte så roligt. Men man kan genomföra en balkonginglasning i Uppsala, då kan man använda balkongen även de regniga dagarna. Det finns inga hinder från att använda sig av balkongen. Dessutom kan man passa på att odla lite där då också. Odlingen lär älska att få skydd från vinden. Njut av att plocka dina egenodlade gurkor från balkongen.

5 Jun 2021