Att boka en flyttstädning när det är dags att byta bostad i Stockholm är en klok idé. Att få den hjälpen ska aldrig underskattas. Städfirman är proffs på det.

När man ska flytta är det mycket att tänka på. Det är en hel del att stå i och många saker att tänka på. Dels praktiskt, men även i form av pappersarbete. I och med detta kan det vara skönt att slippa tänka på det här med städning. För att städa ur sin bostad innan man överlämnar nycklarna till nästa ägare – ja, det är någonting man bara måste göra. Och det är inte en städning som bara kan hafsas igenom. Nej, här finns det regler och riktlinjer att följa. Riktlinjer som säger precis vad som ska göras. Och det är inte lite.

Slipp krav och gnäll med flyttstädning

Nej, det är rätt mycket som ska städas vid en flytt. Några ställen som ofta glöms bort är balkongen, bakom elementen, spisfläkten, under badkaret samt tak och väggar. Om du själv skulle vilja städa får du såklart göra det, men då ska du vara medveten om att du kan bli ersättningsskyldig. Vad händer om de nya ägarna eller hyresvärden inte tycker att din städning är tillräcklig? Då kan du behöva betala för att att en städfirma ska ordna detta. Och eftersom det är så mycket att tänka på, kan det vara lika bra att överlämna ansvaret direkt. Var klok – boka en flyttstädning i Stockholm, slipp eventuella ersättningskrav och fokusera fullt på din nya bostad istället!

7 Apr 2022