En målare målar kanske inte hela världen, men målaren målar åtminstone så pass mycket att hen är värd att anlita för ditt nästa projekt. Fina resultat kräver nämligen proffsiga målare.

“Jag ska måla hela världen lilla mamma, full av solsken varje dag”. Så inleds den välkända refrängen till Flamingokvintettens gamla klassiker. Låten handlar snarare om en metaforisk målning som ska sätta färg på “mammas” tillvaro, snarare än en fysisk färg som målas med pensel. Det dock ändå en sång som borde kunna inspirera alla målare där ute. För att sätta färg är ändå någonstans målarens uppdrag. Den fysiska färg som målas på väggar, hus, båtar, bryggor, staket, köksluckor med mera lyfter upp en helhetskänsla av glädje och ett större livsinnehåll. Det är en liten sak i livet som betyder så mycket för den enskilda individen. En målare gör verkligen skillnad, tro det eller ej. Underskatta inte vilken påverkan en målare kan ha för din tillvaro.

Gör omgivningen trevligare

Tänk ändå vilket härligt jobb att vara målare. Ditt jobb går ut på att göra någonting fräschare. Få någonting att lysa upp som aldrig förr. Få någonting att göra hela omgivningen trevligare och gladare. Allt från bänken i den lokala parken till den stora sommarstugan. Allt är så himla mycket gemytligare när det är nymålat. Som målare får du vara med och bidra till den glädjen, varje dag. Målare får helt klart för lite beröm för den arbetsinsats de gör. Tacka därför riktigt ordentligt nästa gång du har fått utnyttja en målares tjänster. Läs mer om målare på denna hemsida: malarestockholm.nu

14 Apr 2021