Är det dags för underhållsmålning eller helrenovering är det en god ídé att kontakta en målare i Stockholm. De utför jobb åt både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

En målerifirma har många tjänster att erbjuda dig som kund. Det kan gälla lägenheter, villor, fritidshus, lokaler med mera. Att måla på egen hand är svårt om du inte besitter rätt kunskap för att säkerställa ett fint och hållbart resultat. Viss målning kan du givetvis utföra själv om du tycker att det är kul att måla. Om du har målning som hobby ska du naturligtvis måla när du har lust. När du känner att något måleriarbete kräver mer kunskap än du själv har är det läge att anlita målare. Några måleritjänster som en målerifirma ofta erbjuder dig som kund är: invändig målning, utvändig målning, nybyggnadsmålning, underhållsmålning, helrenovering samt tapetsering.

Låt en målare ta hand om din tapetsering

Många tycker att det är roligt att tapetsera och en del undviker att tapetsera då det känns för jobbigt och svårt. Är det dags att fräscha upp något eller flera av dina rum kan du med fördel anlita målare för tapetsering av hög kvalitet. Det finns många olika typer av tapeter som traditionella tapeter, vinyltapeter, väv och Non-woven tapeter. Mönsterpassning av tapeter kan vara lite knepigt men det är inga problem för kunniga och erfarna målare. Non-woven tapeter är populära i dag då limmet appliceras direkt på väggen. Sedan hängs tapetvåderna upp kant i kant. Den här typen av tapet varken sväller eller krymper.

3 Nov 2021