Om du ska måla om hos dig, då är det en målare i Nacka du ska vända dig till. Med deras kunskap får du helt otroligt fina väggar, vare sig tapet eller färg.

Det är helt otroligt hur långt man kommer med bara lite ny färg eller tapet på väggarna. Det spelar ingen roll om det är inne i någons hem, på kontoret, fasaden eller trapphuset. Väggarna gör otroligt mycket. De flesta många tittar på är just väggarna när man kommer in i ett hem.

Är väggarna däremot slitna och tråkiga att se på, då kan det verkligen dra ned känslan rejält. Det kan vara tapeten som har börjat lossna, eller fått skador. Färgen som har suttit några år för länge och nu börjat spricka, ingen vacker syn direkt. Men det är inget som inte en målare löser åt en.

Det är värt att anlita en målare

För många kan det kännas frestande att sköta målningen själv. Det är ganska härligt när man ser resultatet närma sig för vartenda drag man gör. Men en målning är så mycket mer än bara målandet. Det är även allt förarbetet, det sköter en målare åt dig.

Förarbetena kan se väldigt olika ut. Det beror på vilket utgångsläge man går från. Man kan behöva dra ned tapet, vilket kan vara väldigt klurigt. Men det kan också handla om att slipa, spackla och lägga en grundfärg. Målaren har full koll på vad som ska göras och gör det steg för steg.

15 Sep 2022