Om du planerar att sälja hus i Jämtland så vänd dig till en mäklare i Östersund. Han kan marknaden och kommer att se till att du får bästa försäljningspris.

Har du en bostad som du vill sälja i vackra Jämtland, till exempel i Östersund, Åre eller Duved? Du kanske sitter på en guldgruva utan att du själv vet om det. Det är inte alltid så lätt att ha koll på fastighetsmarknaden och själv kunna bedöma värdet av bostaden man har.

Det bästa du kan göra är att kontakta en mäklare i Östersund. Han kan marknaden på sina fem fingrar och vet precis vad som gäller och är gångbart. Om du vänder dig till en sådan mäklare kommer du först att få en kostnadsfri värdering av ditt hus. Sen kan du själv välja om du vill gå vidare eller inte.

Mäklaren hjälper dig också till nästa bostad

Om du går vidare så kommer mäklaren att ta fram ett prospekt för försäljningen. Han fixar också eventuell styling som kan behövas för att få bästa möjliga försäljningspris. Därefter går han ut i sina försäljningskanaler med annonsen. Ofta är det också så att mäklaren redan har spekulanter som bara väntar på rätt objekt.

Oavsett om det går snabbt eller tar lite tid att få huset sålt så är du i trygga händer hos mäklaren. Han kommer att se till att hålla visningar och ta hand om eventuella budgivningar. Om det dessutom är så att du själv söker bostad i området så har du redan en ingång till fastighetsmarknaden. Mäklaren kan hjälpa dig att hålla koll så att du hittar exakt det du är ute efter. Ta hjälp av en sådan här: mäklareöstersund.net

25 Jul 2022