Det är inte lätt att sälja bostaden på egen hand. Trots att man redan har köpare, så är det tryggare att ha en mäklare med i bilden. I Vasastan hjälper de dig.

Ska du sälja din bostad i Vasastan så vill du givetvis få ut så mycket som möjligt av det. Vasastan är en vacker och populär stadsdel i Stockholm som allt fler vill flytta till. Det finns fantastiska möjligheter där. Trots att man bor inne i staden, så har man ändå nära till parker och liknande. Sådana saker spelar stor roll när man ska sälja sin bostad. Det är anledningen till att man ska ta hjälp av en mäklare. Mäklaren kan allt om just det området och hittar de spekulanter som letar efter vad du har att erbjuda. Mäklaren hjälper även till att sätta pris på bostaden - en sak som spelar roll i detta område. Just Vasastan är ett område som stiger i pris, vilket är fantastiska nyheter för säljare.

Mäklare som sköter allt

Inför försäljningen av hemmet är det mycket att tänka på. Hemmet ska vara kliniskt rent och gärna även stylas inför bilderna som ska tas. Mäklaren har ofta samarbete eller känner till en bra fotograf. Det är viktigt att man väljer en som vet hur man tar bostadsbilder, då det handlar om vinklar och ljus. Från mäklaren får du även tips på hur du kan inreda i hemmet för att visa upp det från dess bästa sida. Mäklaren gör även betydligt mer än bara dessa saker.

16 May 2022