Det ska vara enkelt för dig att sälja bostad i Upplands Väsby. Kontakta en duktig mäklare där och lämna över hela ansvaret för allt från annonsering till visning, budgivning och kontrakt.

Mäklaren är i grund och botten en skicklig affärsman som är van vid förhandlingar och som kan konsten att framhålla objektets alla fördelar. Dessutom är mäklaren mycket välutbildad när det gäller fastigheter och byggnader och kan svara på spekulanternas frågor. Till slut gäller det finanserna, att kolla upp så att buden är seriösa och att kunderna kan betala. När kontraktet är skrivet och alla dokumenten är klara är affären gjord. Förhoppningsvis är alla nöjda.

En attraktiv bostad är lätt att sälja

Mäklaren är givetvis intresserad av att du ska vara lyckosam med att sälja bostad i Upplands Väsby. Då blir det en bra budgivning och mäklaren får gott rykte och får in sin provision. Du får dina pengar och kan investera vidare i nästa projekt. Ingen vill att köpet ska dra ut på tiden alltför mycket, så att man måste annonsera ut objektet en gång till. Därför ställs mäklarens säljskicklighet på prov.

Du kan få hjälp med homestyling, något som har blivit alltmer populärt. Då fixar du till i din bostad så att den ser hemtrevlig och angenäm ut. Homestyling kan innebära allt från att tända levande ljus på visningen till att plantera vackra blommor eller arrangera kuddar i soffan. Mäklaren lyssnar också in vad kunden önskar sig och framhåller bostadens alla fördelar ur just den aspekten.

25 Feb 2022