Många mäklare skriver under på Kumlas stora fördelar, särskilt för dig som ska flytta till ditt första egna hem. Här finns stora möjligheter till små priser.

Du som letar efter ditt första egna boende gör klokt i att fundera över vilken stad du ska bo i. Att hitta en billig lägenhet i storstäderna har på senare tid blivit i princip omöjligt. Att spara ihop till handpenningen som krävs för en lya på Södermalm tar hur många år som helst. Ändå är du kanske inte intresserad av att bo hemma hos dina föräldrar så länge. Lösningen kan vara att ta ett snack med en mäklare i Kumla.

Även om Kumla kanske inte stod med på listan över dina drömmars städer, har kommunen faktiskt en hel del att erbjuda dig som flyttar hemifrån för första gången. Och stadens mäklare är helt rätt person att guida dig, inte bara till Kumlas bästa lägenheter, utan till hela Kumla stad.

Mäklare ser möjligheterna i Kumla

En mäklare har nämligen koll på betydligt mer än fastigheter. I jobbet som mäklare ingår också att hålla koll på hur staden är uppbyggd, var de bästa kommunikationerna finns och vilka restauranger som ligger i närheten. Ber du mäklaren lägga ut orden om Kumla city kommer du sannolikt bli överraskad över allt staden har att erbjuda.

Och lägger du därtill till de jämförelsevis mycket vänliga prisnivåerna på både större och mindre bostäder, kommer saken nog snart vara biff. Flytta på dig Stockholm, nu är det Kumla som gäller för den yngre generationens bostadsköpare.

14 Jun 2022