Tänk vad skönt att slippa allt som har med lera att göra. För att bli kvitt leran så kan ni lägga asfalt istället. Asfaltering i Stockholm är av hög kvalitet.

Sofie var så trött på all den lera som ständigt blev. Hennes man Anton hade envisats att de skulle ha en stor och fin trädgård med mycket grönyta. Visst var det fint, men varenda höst var det en mardröm. Med barn som sprang in och ut tillsammans med hundarna så fanns det inget annat än städning på listan.

Visst höll Sofie med om att det ska finnas gräs i en trädgård, men när de inte ens kunde komma in i huset utan att bli leriga så fick hon nog. Anton tyckte att de kunde dränera och lägga en grusgång till dörren. Men Sofie ville inte alls riskera att det skulle bli lera igen. Hon ville att det skulle vara asfalt fram till dörren så att de slapp leran som annars kunde bli.

Trevligt med asfaltering

De läste på om fördelarna med de olika underlagen och redan där blev Sofie mer bestämd. De skulle ha asfalt istället. Det var betydligt enklare att hålla rent och dessutom skulle de förbli helt lerfria. Sofie och Anton tog kontakt med ett företag i Stockholm som utförde asfaltering.

De hade redan förstått att asfalteringen kunde bli riktigt bra, om de bara anlitade rätt företag. Därför var valet av företag viktigt. De ville ha asfalt fram till dörren, som skulle hålla lång tid framöver. Mer om asfaltering hittar du på denna sida: https://www.asfalteringstockholm.nu/ 

7 Mar 2023