Är det dags att lämna Kungsholmen för något nytt? När du kontaktar en mäklare för försäljningen av din bostad kontakta någon som är bekant med området.

Om du har bott i din lägenhet på Kungsholmen några år har du säkerligen lärt känna ditt närområde bra. Du vet var de bästa restaurangerna finns, vart man ska gå när man ska äta vårens första glass utomhus, du känner till kvartersbutikerna och har koll på vilka förskolor som har bäst rykte. Du vet vilka fördelar ditt område för med sig, och hur man kan komma runt nackdelarna.

Om det är dags för dig att lämna det område som du lärt känna så väl för något nytt behöver du kontakta en mäklare för att hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Ett klokt val är att välja en mäklare som precis som du har bra kännedom om området, och kan vidarebefordra detta till potentiella köpare.

Vilken mäklare du anlitar är avgörande för försäljningspriset

Vilken mäklare du väljer att anlita när du ska sälja din bostad är avgörande för hur mycket du får för din lägenhet. Du vill att det ska vara någon som kan framhäva fördelarna både vad gäller lägenheten och området, så att priset kan drivas upp. En mäklare på Kungsholmen kan hjälpa dig hitta rätt köpare och nå ett försäljningspris som du kan känna dig nöjd med. När du väljer mäklare tänk på att ju bättre betalt du får för lägenheten desto mer har du att lägga på din nästa bostad.

15 Apr 2022