En inredare är ingenting mindre än ett proffs på god smak. Vi själva (som kleti och pleti) har inte alltid det rätta ögat för vad som är snyggt eller inte. Mycket få av oss vet vad som går hem hos gemene man. Den som däremot är utbildad i homestyling i Stockholm, och som har ett tränat öga för vad som är snyggt, kan göra riktiga underverk med en bostad. Själva bor vi ju i dem. Vi använder dem på sådant sätt som passar oss. Då ingår det inte alltid den goda smaken. Det är ju få av oss som ens tänker i de banorna. En inredare ser precis vad man kan göra med en bostad, om man bara har de rätta möblerna. Få av oss har råd med exklusiva material. Och även om vi skulle ha de rätta resurserna är det inte säkert att vi har en så bra smak. Kanske vi själva tycker att vi har det, medan någon annan tycker att det är "tacky" eller fult hemma hos oss. En inredare vet vad som går hem hos de flesta.

En inredare kan hjälpa till med renovering

Har man en äldre bostad, kan det vara en riktig investering  att renovera den. Då kan en inredare vara med ända från början när man lter renovera den. En inredare kan ge tips och råd om vilka färger som går hem, och hur man sedan bör möblera för att den ska bli fin både vid fotografering och sedan vid visningen. Det som är allra sämst är en helt tom bostad. Då kan en inredare ta med snyga och exklusiva möbler som gör att alla vill flytta in. Det är mycket viktigt nrä man både ser en ostad på bild och sedan när man besöker bostaden, att den ser inbjudande ut. Då är personliga saker som finns synliga i bostaden sådant som man bör ta bort. En inredare vet vilka färger som går hem, som vet vilka möbler som gör att folk vill flytta in och köpa bostaden.

En inredare kan göra underverk med ett hem

Om man vet med sig själv att det inte är så städat hemma, eller att det nästan växer leksaker i barnens rum, eller att man inte är den ordningssamma personen, kan man låta en inredare komma och göra rena rama underverk med en bostad när det är dags att låta den gå till försäljning. Då är det viktigast att den är så snyg osm den bara kan vara. En inbjudande och snygg bostad, gör att man fastnar för den och vill besöka den. Ju fler som deltar på en visning, desto bättre förutsättnignar har du att de vill köpa den. Ju fler som är intresserade, desto fler blir också intresserade. Det är märkligt detta, men så reagerar vi.

19 Aug 2018