Få saker kan höja livskvaliteten som ett härligt, varmt bad. Ett enkelt badkar kan duga gott att sjunka ner i, men vill du höja upplevelsen ännu ett snäpp kan en badtunna vara något för dig.

Är du en av dem som tycker att höjden av livskvalitet är att sjunka ner i ett varmt, skönt bad efter en lång dag? Kanske tycker du om att tända lite ljus och ha någon god dryck vid sidan av för att höja upplevelsen lite och skapa spakänsla. Besöker du en simhall kanske du är en av dem som sitter lite extra länge i bubbelpoolen och njuter av värmen. Ljuset och sorlet som tillkommer tenderar dock att dämpa spa-upplevelsen.

Är du en riktig badälskare har du säkert någon gång, medan du legat i ditt badkar eller i den allmänna bubbelpoolen, drömt om ett eget spabad. Att göra drömmen verklig behöver varken vara krångligt eller dyrt och kan ge extra livskvalitet i många år framöver.

Avnjut ett rofyllt bad i en tunna i din egen trädgård

Känner du att du vill unna dig lite extra livskvalitet kan det vara läge att införskaffa en badtunna. Få saker kan kännas så lyxigt som att sjunka ner i ett varmt bad i sin egen trädgård under bar himmel. Att sitta under stjärnorna blir en helt annan upplevelse än den allmänna bubbelpoolen eller badkaret inomhus. Med tillbehör som belysning och dryckeshållare kan du skapa den spa-upplevelse som du är ute efter, och med frostvakt och elvärmare kan du utan problem använda badtunnan även under vintern. Läs mer om badtunnor på den här hemsidan: https://badbaljan.com/

14 Mar 2022