Tycker du om att sköta om fastigheter men har ingen egen? Då kan du starta ett företag som hjälper fastighetsägare att utföra all löpande drift och service. Här kommer några tips för dig.

Vad innebär egentligen en komplett fastighetsservice i Stockholm? Vilka är det som arbetar inom området, och vilka är kunderna? Om du äger en fastighet av något slag, från villa till flerfamiljsbostad, har du kanske inte alltid kunskap eller tid att sköta om den själv. Då finns det möjlighet för dig att anlita ett företag som arbetar med fastighetsservice och/eller fastighetsskötsel. Det innebär att du får hjälp med allt som behövs för att din fastighet ska hålla sig hel och fungerande. Åtgärderna gör även att din fastighet får ett längre och friskare liv. Men vem är det då som du kan anlita?

En komplett fastighetsservice

Om du startar ett företag inom fastighetsservice så har du antingen utbildning eller likvärdig kunskap inom fastighetsskötsel, driftteknik eller liknande område. Idag finns det ett flertal olika utbildningar för dig som vill specialisera dig. Det finns med andra ord många vägar som du kan gå. Med en komplett fastighetsservice erbjuder du dina kunder att enbart ha en kontaktperson. Det är ett bekvämt sätt för dina kunder att vara fastighetsägare, och gör att det blir mer attraktivt att anlita dig. Vilka är då kunderna? Det kan vara fastighetsbolag, kommuner, privatpersoner eller bostadsrättsföreningar. Alla som äger en fastighet kan vara intresserade av att få hjälp med allt i fastigheten som kräver service.

31 May 2021