Om man har ett gediget golv i Stockholm så kan man också förnya golvet flera gånger med en golvslipning och efterföljande målning, eller annan ytbehandling.

Ett gediget golv är något som många väljer för att det känns mer stabilt och värdefullt. Det är också en investering som kan vara mer kostsam än exempelvis ett laminat eller ett golv i plast eller gummi. Men det är en investering som kan löna sig i längden.

Det finns en fördel med ett gediget golv som inte finns med laminat eller en matta. Man kan nämligen förnya sitt golv i Stockholm genom en golvslipning. En åtgärd där man slipar bort ytskiktet, för att få fram en hel och ny yta. Den ytan kan man därefter behandla precis som man vill, med olja eller med någon typ av målning.

Nytt golv med golvslipning i Stockholm

Den som inte vill berätta om sin golvslipning kan lätt lura vänner och bekanta att det i stället är ett nytt golv som har lagts. För om man anlitar ett proffsigt företag, som exempelvis Wasa Parkettservice, så får man ett golv som är mycket lätt att missta för ett helt nytt.

Kan man inte utföra en golvslipning själv? Det är en vanlig fråga, och många ger sig också på att slipa sina golv själva i Stockholm. Men om man vill vara helt säker på att få ett proffsigt resultat så är det nog klokt att använda sig av dem som kan detta bäst, nämligen golvsliparna.

9 Jan 2023