Behöver du en golvläggare i Dalarna, välj en erfaren golvläggare som kan ge referenser på tidigare jobb så vet du att du får rätt golv till bästa pris.

Ska man lägga ett golv är det lika bra att slå på stort direkt. Att slänga ner papperstunna laminatgolv kan vara en mycket billig lösning för stunden. Men när golvet viker upp sig och spricker efter första tappade vattenglaset inser man snabbt att golvet kommer att bli en dyr affär i långa loppet.

Det finns fina rejäla material som passar som golv. Kraftiga ekgolv kan hålla i hundratals år och slipas om och om igen utan att tappa bärkraften. Furugolv med trä från tallar av hög kvalitet kan ge en otroligt vacker gulaktig ton i golvet som lyfts fram ytterligare med rätt lack. Golv med bättre material är snygga och är en investering för framtiden.

Golvläggare med referenser

Är man osäker på hur golvläggaren ska sköta sitt jobb kan man leta upp ett företag med referenser. Med intyg från tidigare jobb vet man att man får bra hantverkare och det golv som man faktiskt betalar för. I Mellansverige är det BBM i Dalarna som är golvläggaren man vänder sig till, en firma med känsla för både service och kvalitetsmaterial.

Låt golvläggaren ta en titt i bostaden innan det nya golvet köps in. Golvläggaren har sett många golv i många bostäder, och med hantverksskickligheten kommer en känsla för vad som passar ihop. Man behöver inte hålla med golvläggaren, och man väljer själv. Men i diskussionerna kan man kanske hitta nya möjligheter som man inte ens visste fanns. Ta kontakt med BBM i Dalarna, de vet hur man gör!

24 Jul 2022