En flyttfirma i Stockholm hjälper inte bara till att flytta från hem till hem. De kan även stå till tjänst med magasinering om du behöver förvaring ett tag.

Livet kunde inte vara bättre. Det tyckte i alla fall Donald som precis hade fått sitt drömjobb. Han skulle jobba med det han älskade mest, nämligen träning. Inte nog med det, han skulle få göra det i Spanien. På hotellet kunde gästerna välja mellan galet många aktiviteter varje dag, allt från yoga till pilbågsskytte.

Donald skulle köra pass med vikter och ha en löparskola. Det fanns även andra aktiviteter han kunde tänkas få göra, men det skulle han få veta vid framkomst. Resan fixade bolaget, men tömningen av lägenheten fick han göra själv. Det blev för dyrt att ha lägenheten stå tom i sex månader.

Flyttfirma med möjlighet till magasinering

Villrådigt surfade han runt på nätet efter att ha frågat föräldrar och vänner om de hade plats för alla möbler. Medan han väntade på svar letade han efter en flyttfirma i Stockholm som kunde köra hans saker från lägenheten till slutdestinationen. Det var då han fann dem. Den perfekta lösningen fanns där på datorskärmen.

Flyttfirman han hade hittat erbjöd flera olika tjänster. När han gick in på fliken ”tjänster” skrek han rakt ut av glädje. Det visade sig att de inte bara flyttade utan även magasinerade bohag. Genast kontaktade han dem för att få veta mer. Han kände på en gång att en tyngd lyfte från hans axlar. Det skulle lösa sig till sist.

30 Dec 2022