Köper man ett hus så handlar det också - för de allra flesta - om den största affären man någonsin gör i livet. Det är väl värt att fira. Ett firande som bör utföras i två delar - dels genom ett finare restaurangbesök med din partner där ni på tu man hand kan sitta ner, andas ut och släppa den press som budgivningen inneburit. Har ni dessutom sålt er förra bostad så har ni - förhoppningsvis - ännu en anledning till att fira och slappna av.

Klä upp er, beställ god mat, ett härligt vin och diskutera er framtid, era förväntningar och ert framtida liv tillsammans i det nya huset.

Firande nummer två? Det sker naturligtvis vid inflyttningen. Ni ska så klart anordna en inflyttningsfest där ni visar upp ert nya hus för släkt, vänner och bekanta. Även den bör ske med viss stil - inte minst gällande klädseln. För kvinnor så kommer den uppklädda biten naturligt; man har ofta genom åren lyckats samla på sig fina klänningar, snygga skor och övriga klädesplagg som signalerar fest.

För en man så är det sällan lika lätt. Faktum är att många inte äger något plagg som passar för en finare sortens tillställning. Läge då att investera i ett sådant plagg och köpa en skräddarsydd kostym. En skräddarsydd kostym är nämligen mer än bara ett plagg - det handlar om en investering för livet.

Anledningar till varför en skräddarsydd kostym ska finnas i din garderob

Ordet skräddarsydd får många att backa tillbaka. Man gör det av anledningen att ordet för med sig en distinkt doft av höga kostnader. Så är det inte riktigt. Faktum är det till mångt och mycket är du som bestämmer vilken typ av prisklass du vill hamna i. Det finns massor av material att välja bland och således så handlar det också om olika prisklasser. Möjligheten finns alltså att besöka en skräddare, sy upp en fin kostym och inte alls betala något överpris för denna.

Då kan jag väl lika gärna köpa en kostym på Dressman eller på någon annan, billigare, herrekipering? Tror du det så har du missat själva andemeningen: en skräddarsydd kostym är tillverkad efter dig, din kropp och efter dina fysiska förutsättningar. En kostym som du köpt i en butik är det inte; det gör det troligt att du A) kommer att få en kortare livslängd och B) ändå kommer att få besöka en skräddare för att korrigera vissa detaljer (längd på ärmarna, på byxorna eller sy in något slag).

En skräddarsydd kostym vinner alltid i längden då den sys upp efter din kropp, din plånbok och, framförallt, efter din smak. Du väljer själv vilken modell, vilken färg, vilka slag, vilken knäppning och hur tight din kostym ska vara. Kort sagt: du har en chans att förverkliga dina drömmar gällande klädsel och du har ett plagg att bära i många, många år framöver.

Läs mer om skräddarsydda kostymer här: http://www.skräddarsyddkostym.se

18 Jul 2018