Har det blivit dags att flytta? Funderar ni på att köpa något större eller mindre i Sundsvall? Ta i så fall hjälp av en mäklare med att sälja er nuvarande bostad inför köpet av ett nytt hem.

Med en lokal mäklare som hjälp blir det mycket enklare att hitta den perfekta bostaden. Men också att få den bostad man flyttar från rätt värderad och såld till ett bra pris. Ska man köpa eller sälja en lägenhet eller villa i Sundsvall ska man anlita en mäklare som väl känner till stadens olika stadsdelar. Att få bostaden värderad av en mäklare är kostnadsfritt, och det ställs heller inga krav på att man måste anlita samma mäklare om man bestämmer sig för att sälja bostaden. Det kan därför vara smart att höra sig för med några olika mäklare för att se om de värderar bostaden på samma sätt.

Mäklare kan hjälpa vid köp av bostad

Letar man efter en ny bostad i exempelvis Sundsvall kan det vara smart att kontakta en lokal mäklare på orten och få hjälp med att hitta rätt bostad. Då kommer mäklaren att höra av sig med passande objekt som kommer in för försäljning. Ibland finns det även möjlighet att göra upp bostadsaffären utan en offentlig visning med andra intressenter. Att ta hjälp av en mäklare för att hitta rätt bostad brukar inte kosta något extra. Däremot kan bostadspriset eventuellt bli något högre om man köper utan att andra intressenter har kunnat buda.

29 Mar 2022