Funderar du på att göra en brandtätning i ditt hem? Med ett säkert material som stenull bromsas både brand och rök. Brandtätning är för alla som vill sova gott om nätterna och vara trygga.

Idag lever vi i en väldigt modern värld där vi tänker på allt. Säkerheten är otroligt viktig, vare sig det är i hemmet eller på jobbet. En av sakerna man bör hålla koll på är att ha ett bra brandskydd. Man kan aldrig helt undvika risken att det börjar brinna, men däremot kan man göra vad man kan för att elden inte ska sprida sig. Spridning av branden är ofta det största problemet, och i ett hus utan något brandskydd går det otroligt snabbt för det att brinna ned till grunden. Har man däremot ett brandskydd som brandtätning så minskar man risken för spridning. Det innebär också att ni som är i byggnaden får mer tid på er.

Brandtätning räddar liv

Vid en brand är tid allt man har. När man är i ett sånt utsatt läge är det ju inte alltid lätt att tänka rationellt. Det viktigaste är att alla levande kommer ut. Har man sen tur kan även byggnaden hinna släckas. Den chansen är betydligt mycket större om man har en brandtätning. Brandtätningar har man i varenda rum. Den ligger i väggarna och isolerar inte bara mot branden, utan även röken. Det är otroligt viktigt att man har ett brandskydd i sitt hem, kontor eller vart man än befinner sig. Läs mer om brandtätning på den här hemsidan: brandtätning.net

4 Mar 2022