Att fixa till hemma, genom en badrumsrenovering och annat, kan vara ett mer realistiskt alternativ än att hitta en ny och bättre bostad i Bromma. Tänk på det.

Ett tips till dig som bor i Bromma och trivs där, men inte känner dig riktigt nöjd med ditt hem. Glöm tanken på att flytta. Det innebär oftast mer jobb än det är värt i slutänden. Kom ihåg talesättet om att gräset alltid är grönare på andra sidan. När eller om du går på bostadsvisning så är det lätt hänt att du får orealistiska tankar om hur fint det skulle vara att bo där.

Vad du kan göra istället, om du vill hålla dig på det realistiska planet, är att fixa till lite i din befintliga bostad. Fundera till exempel på om planlösningen skulle kunna förbättras genom att du river en vägg. Och hur fint skulle det inte kunna bli genom en renovering av kök och badrum?

Få goda råd om badrumsrenovering

Vad gäller just kök och badrum så kan du gärna besöka en firma som erbjuder köks- eller badrumsrenovering i Bromma. Förhoppningsvis har de en utställning eller ett showroom där du kan låta dig inspireras. Gå runt och försök visualisera hur de olika materialen och de olika typerna av inredning skulle bli hemma hos dig.

Du kan gärna också ta med ett par foton som visar hur det ser ut just nu, hemma hos dig, och en enkel måttskiss. Då får en säljare bättre möjlighet att ge förslag och komma med råd. Och snart upptäcker du var det verkligt gröna gräset finns.

5 May 2023