Länge har nycklar fyllt en stor funktion i människors liv. Nämligen att kunna låsa och begränsa vem som ska ha tillgång till vad. Axema effektiviserar det behovet med digitala lösningar.

Nycklarnas tid är förbi. Nu är det 2020-talet, då är det digitala och elektroniska alternativ som gäller. Visst har nyckeln en funktion, men den har också spelat ut sin roll. Åtminstone sedan aktörer som till exempel Axema har trätt in på marknaden. Axema har nämligen tagit fram lösningar som gör det mycket enklare att passera ut och in genom dörren. Och framför allt ha kontroll över vem det är som gör det. Detta görs genom särskilda passerbrickor som ersätter den traditionella nyckeln. Dessutom blir det mycket smidigare och framför allt billigare den dagen som en passerbricka eventuellt går förlorad. I alla fall jämfört med en nyckel.

Axema är en smidigare lösning på alla sätt

Anledningen till att det är billigare med passerbrickor från Axema jämfört med nycklar är att du inte behöver byta hela låset om någon tappar nyckeln. Blir någon av med en nyckel påverkar det alla som ska använda sig av dörren. Det är kostsamt och det är omständligt. Använder du dig istället av passersystem från axema och någon tappar en passerbricka kan du spärra den istället. Då blir just den passerbrickan förbrukad, medan resten av de som har tillgång till dörren kan fortsätta som vanligt. Mindre krångel. Enkla lösningar. Och billigare än traditionellt nyckelstrul. Det är Axemas melodi. Visst vill du väl sjunga med i sången?

13 Apr 2022