Det är många som går i pooldrömmar men det viktigaste är att förverkliga dem. Egentligen är det inte så svårt och kontaktar man ett företag så hjälper de till med första steget att gjuta en pool.

Det är inte bara varma sommardagar man har glädje av en pool. En vacker swimmingpool är som en juvel i trädgården oavsett väder. Att anlägga en vacker swimmingpool förhöjer dessutom bara värdet på huset och ger en helt ny dimension till trädgården.

Första steget mot en egen pool är att mäta och bestämma var den ska ligga. Det finns många saker att ta tänka på när man installerar en helt ny yta i sin trädgård. Ska den ligga nära huset eller lite längre bort där utsikten är bra? Är det tillräckligt vindstilla så att det blir skönt att ligga vid kanten och sola? Blir det bättre om den ligger i anslutning till altanen så att man kan ha grillkvällar vid poolkanten?

När man bestämt var den ska ligga är det dags att gräva och gjuta pool

Drömmen kommer närmare och närmare och det är dags att besöka det företag som säljer pooler. De har den erfarenhet som behövs för att avgöra hur stor den ska vara och vilken form som passar trädgården bäst. Så anlitas en grävare och man kan se hur poolen börjar ta form. Plattan ska gjutas och steg för steg växer drömmen till en verklighet. Först blir det sten och jord som ska fraktas bort men sedan är det dags att gjuta pool.

28 Feb 2022